Malarone

Effektive malariapiller på recept online fra euroClinix

Skal du ud at rejse? Malarone er malariamedicin, der yder beskyttelse mod malaria, en af ​​verdens mest farlige sygdomme.

Medicinen angriber de enzymer i parasitten, hvilket forhindrer dem i at sprede sig og effektivt dræber dem, før de kan inficere dig.

 • Blot en enkelt daglig dosis er effektiv til at dræbe infektionen
 • Forhindrer spredning af parasitten i kroppen
 • Behandlingen begynder to dage før din tur og slutter en uge efter
 • Lavere risiko for bivirkninger
 • Bestil inden for 15 timer og 18 minutter for levering tirsdag
 • Betal først når du har modtaget behandlingen - Girokort diskret i pakken
  e-mærket

  Hvad er fordelene ved Malarone?

  Den største fordel ved Malarone er, at de beskytter dig mod en af de mest skadelige parasitsygdomme i verden. Med en daglig dosis, vil du være godt beskyttet mod alle former for infektion, selv i områder, hvor malaria parasitter har udviklet en immunitet over for andre stoffer. Denne medicin behøver ikke blive taget i ligeså lang tid, som andre malariamidler, og Malarone har et lavt potentiale til at forårsage alvorlige bivirkninger.

  Til toppen

  Hvordan virker tabletterne?

  De aktive ingredienser i dette lægemiddel, er atovaquon og proguanil hydrochlorid, angriber enzymer af malaria parasitter, så parasitten ikke kan formere sig. Dette betyder, at infektion ikke kan spredes i kroppen. Dit naturlige immunforsvar vil derefter være i stand til at forhindre virussen og bekæmpe den mere effektivt, til det punkt, at du helt kan udrydde virussen.

  Til toppen

  Hvem kan tage Malarone?

  Malarone er et sikkert lægemiddel for de fleste mennesker over 18 år. Det anbefales ikke at tage for dem, der er gravide eller ammende, eller hvis du har en nyresygdom. Visse stoffer kan påvirke effektiviteten af behandlingen, derfor er det vigtigt for dig at du i din online konsultation, oplysninger om al medicin du bruges, hvis du ønsker at købe Malarone.

  Til toppen

  Hvordan tages en tablet?

  Et behandlingsforløb starter to dage før din rejse og slutter mindst syv dage efter din rejse er afsluttet. I denne tid bør du tage en tablet om dagen. Malarone er ikke beregnet til langtidsbehandling, så du bør fortælle din læge, hvis din rejse er længere end 28 dage.

  Du bør forsøge at tage hver tablet med enten mad eller en mælkeagtig drink, vil dette hjælpe dig med at absorbere den tablet og reducerer risikoen for bivirkninger.

  Forebyggelse af malaria Behandling af malaria
  Voksne og børn
  over 40 kg.
  1 tablet 1 gang
  i døgnet.
  Voksne og børn
  over 40 kg.
  4 tabletter 1 gang i døgnet
  i 3 dage.
  Til toppen

  Er der bivirkninger?

  Det er en generel misforståelse, at bivirkninger associeret med anti-malaria behandling alligevel vil opstå og at der derfor ikke er grund til at tage disse behandlinger mod malaria. Disse bivirkninger er dog mulige ved enhver form for receptpligtig medicin og forebyggelse mod malaria bør ikke undgås på baggrund af ubegrundede myter. De fleste former for medicin begynder først at give bivirkninger lige, når du tager disse og de har en tendens til at aftage i takt med, at din krop vænner sig til medicinen. Mange personer, der indtager denne form for medicin oplever ingen form for bivirkninger.

  De mest almindelige bivirkninger ved Malarone er milde og har ikke tendens til at vare ret længe.
  Disse bivirkninger indbefatter:

  • Hovedpine
  • Kvalme
  • Mavesmerter

  I sjældnere tilfælde kan der opstå bivirkninger i en mere alvorlig grad. Følgende er rapporteret ved 1 ud af 100 personer, der tager Malarone; hjertebanken, angst, hævelser i munden.

  Forholdsregler

  Personer med allergi overfor de aktive ingredienser atovaquon og proguanil hydrochlorid bør undlade at begynde denne behandling. Endvidere er behandlingen ikke egnet for kvinder der ammer eller er gravide.

  Læs altid indlægssedlen helt igennem, før behandlingen startes. Angiv alle medicinske forhold, der kan have relevans, i den online konsultation her på siden.

  Til toppen
  Medicinske fakta
  Produktnavn: Malarone
  Aktiv ingrediens: atovaquone/proguanil hydrochloride
  Producent: GlaxoSmithKline
  Beskrivelse: Malarone er malariapiller, som både forebygger og behandler malariainfektion
  Medicinsk status: Fås på recept
  Tages: Oralt
  Form: Tabletter
  Dosis: 250mg / 100
  Målgruppe: Forebyggelse og behandling af malaria for mænd og kvinder over 18 år
  Skal tages: 1 gang dagligt. 2 dage før afrejse, under rejsen, 7 dage efter hjemkomst/4 dagligt i 3 dage
  Lægemiddelgruppe: Kombinationspræparat
  Indtagelse af alkohol: Ingen påvirkning
  Ved amning: Frarådes
  Ved graviditet: Frarådes

  Eventuelle spørgsmål? Har du spørgsmål om vores ydelser, eller har brug for hjælp til bestilling? Vores patientvejledning hjælper dig gerne videre.
  Vi har åbent dagligt fra 10 til 19 på telefon og live chat for at hjælpe dig.

  Live Chat 89 88 59 90

  Indlægssedlen for Malarone opdateres løbende fra Lægemiddelstyrelsen.

  Husk du skal altid jævnføre dig med indlægssedlen i medicinens pakke. euroClinix kan ikke holdes ansvarlig for de oplysninger, der vises.