Klamydia - behandling & medicin online

4 tabletter på én gang, behandler din klamydia med antibiotika.

Klamydia kan være en farlig kønssygdom, hvis ikke du får behandling med den rette medicin. Særligt for kvinder, hvor en ubehandlet infektion kan føre til ufrivillig barnløshed. Men også for mænd har kønssygdommen konsekvenser. Det er derfor meget vigtigt at få den rette klamydia medicin i form af en kort tablet-kur med antibiotika, så du ikke risikerer dit eget eller andres helbred.

Kønssygdommen er nem at behandle med antibiotika-piller, så har du været udsat for en smitterisiko, er det blot med at blive testet og blive behandlet, hvis testen er positiv. Der er i dag hurtige, nemme og diskrete muligheder for at få klamydia behandling online, hvor du kan bestille medicinen over nettet og få leveret inden for 1-2 dage. Denne seksuelt overførte infektion er i dag den kønssygdom, som flest danskere vælger at få en behandling for online.

TevaFremstillet af
Azithromycin
En hurtig og effektiv tabletkur mod bakterielle kønssygdomme, der fjerner klamydia og urinrørsbetændelse. En sikker engangsbehandling hvor du indtager 2 piller, som stopper infektionen.
ActavisFremstillet af
Doxycyclin

Bekæmper bakterielle kønssygdomme. Vibradox bruges herhjemme til behandling af klamydia, urinrørsbetændelse og gonoré. Ved vibradox tager du én tablet to gange dagligt i syv dage

PfizerFremstillet af
Zitromax
Zitromax er en effektiv behandling til bakterielle infektioner, herunder klamydia og urinrørsbetændelse. Behandlingen produceres af anerkendte Pfizer og virkningen er klinisk bevist. For klamydia tages det som engangsbehandling, for hurtigt og enkelt virkning.

Et stigende antal har behov for at købe behandling mod klamydia

I 2011 registrerede Statens Serum Institut 26.617 nye tilfælde og over 480 piger blev sterile, fordi de ikke lod sig behandle. Klamydia forekommer oftest hos unge mænd og kvinder i alderen mellem 16 og 25, og infektionen kan som nævnt få konsekvenser for især kvinder. Vurderingen er, at 3 ud af 4 ikke oplever symptomer på sygdommen og samtidig er aktive smittebærere af infektionen.

Start klamydia behandlingen i morgen

Har du haft ubeskyttet sex med en smittebærer, er sandsynligheden for, at du har fået kønssygdommen meget høj, og du bør overveje en tabletbehandling hurtigst muligt derefter.

Hos euroClinix kan du starte behandlingen i morgen med den rette klamydia medicin i form af tablet-behandling med antibiotika. Vi leverer diskret, og det er nemt at tage en kort pillekur. Vi anbefaler tabletterne Zitromax eller Vibradox mod kønssygdommen, og uanset hvilken behandling du får, sendes den anonymt samme dag, hvis du bestiller inden kl. 17.30.

Årsager til klamydia-infektion?

Den bakterie, der forårsager infektionen kaldes chlamydia trachomatis. Bakterien lever inde i kvindens vagina eller mandens penis, og kan findes i mænds sæd og i kvindelige vaginale væsker hos inficerede personer. Bakterien kan spredes både ved ubeskyttet vaginal, oral- eller analsex og derfor er det vigtigt at påbegynde en behandling af klamydia. Du er også i fare, hvis du deler sexlegetøj med en inficeret person, der ikke er behandlet for sygdommen. Hvis du ofte har ubeskyttet sex eller har flere seksuelle partnere, øger du din risiko for at blive smittet med denne kønssygdom.

Hvad er symptomerne på klamydia?

Klamydiasymptomer er i de fleste tilfælde ikke synlige, hvorfor det er ekstra vigtigt at blive testet og eventuelt behandlet, hvis du har haft ubeskyttet sex. Omkring 3 ud af 10 mænd vil dog opleve symptomer cirka 2 uger efter, de er blevet smittet.

Disse symptomer, som du også kan læse mere om nedenfor, vil typisk være udflåd fra penis og irritation af glans, mens kvinder med infektionen kan opleve bl.a. blærebetændelse, ændringer i udflåd og smerter i underlivet.

Behov for klamydia medicin?

Som beskrevet oven for, oplever mange mennesker ingen symptomer. Det vigtigste er derfor at blive testet for at se, om du er smittet, og du derfor skal i behandling med klamydia medicin i form af antibiotika-piller. Lister man de mulige symptomer op, som nogle oplever, kan kvinder have:

  • Udflåd
  • Pletblødning
  • Svie ved vandladning
  • Underlivsbetændelse

Mens mænd kan have:

  • Svie ved vandladning
  • Udflåd fra urinrøret
  • Betændelse af bitestiklen

Hvordan behandles klamydia i skeden, penis eller endetarmen?

Uanset hvor du har infektionen, er det nemt at behandle med antibiotika. Til behandling af klamydia i penis / skede eller halsen fra oralsex bør du vælge Zitromax, som tages i en enkelt dosis af 4x250mg dosis på en gang. Er du blevet smittet med klamydia gennem ubeskyttet analsex eller ved oralsex i forbindelse med analsex, bør du vælge Vibradox 100mg som skal tages 2 gange dagligt over en uge. Er det risiko for, at du har begge infektioner (penis / skede og endetarmen), tilrådes du at tage både Azithromycin og Vibradox.

Husk altid at tage den fulde dosis af antibiotika, selvom dine symptomer forsvinder, før du er færdig med kuren.

Hvad sker der, hvis klamydia ikke behandles?

Ubehandlet klamydia kan føre til langsigtede fertilitetsproblemer for både mænd og kvinder. Faktisk oplevede op mod 500 kvinder alene sidste år at blive ufrivilligt barnløse, fordi de ikke fik behandlet sygdommen i tide. Hertil skal lægges et stort antal kvinder, der hvert år bliver gravide uden for livmoderen.

Den ubehandlede kønssygdom kan hos mænd nedsætte sædproduktionen, give urinrørsbetændelse og betændelse i bitestiklerne samt give hævelse, rødme og smerter i pungen. Nedenfor kan du læse mere om, hvad der sker hos kvinder og mænd, når kønssygdommen ikke behandles.

Hvordan kan klamydia gøre kvinder sterile uden medicinsk behandling?

Risikoen for kvinder, der er smittede med klamydia, er, at de kan få betændelse i underlivet eller æggelederne. Betændelsen opstår, hvis bakterierne spredes. Det sker, hvis mikroorganismen vandrer fra livmoderhalsen, gennem livmoderen og derfra til æggelederne. Denne underlivsbetændelse mærkes ikke af alle kvinder, mens nogle oplever et vist ubehag eller direkte smerter i underlivet - og dette kan således være faresignaler. Kommer kvinder ikke i medicinsk behandling for klamydiainfektionen, kan underlivsbetændelsen beskadige æggestokkene. Det kan gøre, at æg ikke længere kan vandre fra æggestokkene og ned i livmoderen. Dette har to store konsekvenser: risiko for graviditet uden for livmoderen samt nedsat evne til at få børn - eller direkte sterilitet.

Da det kun er den ene bistestikel, der inficeres hos mænd, risikerer de ikke at blive sterile. De vil derimod i flere tilfælde opleve, at der på den ene side af pungen kommer en øm hævelse. Hverken mænd eller kvinder oplever dog nogle komplikationer, hvis de får den rette klamydia medicin i form af antibiotika-piller med det samme. Er der risiko for, at du er blevet smittet, er det derfor vigtigt at blive testet for kønssygdommen hurtigst muligt.

Har jeg mulighed for at få en klamydia behandling online?

Ja, euroClinix tilbyder både klamydia behandlingerne i form af antibiotikaen azithromycin og vibradox, hvis uheldet er ude. Begge præparater er mulige at få gennem en online konsultation og efterfølgende kan du købe klamydia behandlingen, som vi sender fra vores engelske apotek samme dag, så du kan starte dagen efter. Du kan således alllerede starte behandlingen, når posten kommer næste dag, hvis du har bestilt inden kl. 17.30. Du skal blot gennemføre en gratis konsultation fra en af vores dygtige læger, der gennemgår dine oplysninger og afgør, om den valgte behandling mod kønssygdommen er sikker for dig at bruge. Hvis du påbegynder konsultationen inden kl. 17.00, kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig med at påbegynde din behandling allerede i morgen, når du modtager posten.

Tryghed ved køb & behandling med klamydia piller hos euroClinix

Alle vores behandlinger er godkendt af sundhedsmyndighederne i England til salg her i landet. Vi markedsfører kun originale behandlinger og intet generisk, tilmed når du bliver behandlet gennem os, vil din bestilling forblive anonym. Husk, at vi leverer dag-til-dag, og du kan også afhente i en postbutik nær dig, hvis du har gennemgået en konsultation og herefter har behov for at købe medicin. På denne måde kan du hurtigt starte din behandling med klamydia piller.

Forskellige klamydia behandlinger

Er du i tvivl om, hvilken af de to behandlinger for klamydia, du skal have? Se sammenligningen nedenfor:

Lægemiddel Azithromycin Vibradox (Doxycyclin)
Medicinalvirksomhed TEVA Actavis
Indtages én gang - én dag to gange dagligt i 7 dage
Type af antibiotika Makrolid antibiotika Tetracyclin antibiotika
Aktive stof Azithromycin Doxycyclin
Kendt som Den hurtige løsning Det billigere alternativ
Udseende af pille
Pille form og farve Rund og hvid Rund og hvid
Dosis 2x500mg 14x100mg
Kan købes online
Få behandling Få behandling
Kan tages hvis
Allergisk overfor penicillin
Testet positiv
Lever eller nyreproblemer