Circadin mod jetlag

Kan ikke købes i håndkøb, men få recept på 2mg piller hos euroClinix

En behandlingspakke der kan hjælpe dig til hurtigt at finde en god søvnrytme, så du undgår de værste symptomer ved længere tids søvnløshed.

Midlet bruger det naturlige hormon melatonin til at hjælpe kroppen med at tilpasse sig uventede ændringer i sovemønstre og reducerer symptomer såsom desorientering, døsighed, ømhed og irritabilitet.

 • Indeholder det naturlige hormon melatonin
 • Produceret af danske Lundbeck
 • Kan bruges som en langsigtet behandling, i op til tre måneder

Vi tilbyder online konsultation, og sender medicinen samme dag, hvis du bestiller inden 17.30. Under konsultationen besvares nogle medicinske spørgsmål, som vores læge vil gennemgå. Godkendes behandlingen udskrives en recept og apoteket vil afsende pakken.

 • Bestil inden for 4 timer og 23 minutter for levering tirsdag
 • Betal først når du har modtaget behandlingen - Girokort diskret i pakken
  e-mærket

  Hvad er fordelene?

  Har du krydset flere tidszoner i forbindelse med en rejse, så kan du opleve at få symptomer på jetlag, hvilket man være meget generende, hvis du er på ferie eller forretningsrejse. Ved hjælp af en melatonin-baseret medicin, som Circadin, kan du hurtigere styr på din soverytme, så du kan føle dig frisk og udhvilet og undgå de værste symptomer på jetlag. Du kan opnå at få mere energi og overskud til at opleve det nye land du er i, eller lave forretninger og arbejde, hvis det er derfor du er rejst til et andet land. Behandlingen kan bruges på rejser op til 13 uger, da det er et naturligt hormon, som derfor ikke bør have negative bivirkninger på kroppen. Det er derfor en behandling, der er let at have med at gøre, og kan hjælpe med at reducerer en masse ubehagelige bivirkninger, der kan ødelægge starten af ens ferie eller tiden efter man er kommet hjem.

  Til toppen

  Hvordan virker Circadin?

  Om aftenen udskiller vi hormonet melatonin, der hjælper os med at gøre os søvnige, så vi nemt kan falde i søvn om aftenen. Melatonin er dermed en vigtig faktor i forhold til at styre vores søvnmønster. Behandlingen Circadin indeholder dette hormon, og kan derfor hjælpe med at styre vores søvnmønster, ved at forberede kroppen på at sove, selvom det ikke er på det tidspunkt, som kroppen er vant til at skulle sove. En af de største forstyrrelsen jetlag kan give er problemer med at sove på de rigtig tidspunkter af døgnet, men det kan circadin altså hjælpe med. Circadin er ikke et sovemiddel og tvinger derfor ikke din krop til at sove, men hormonet kan hjælpe på at forbedre din søvn og forberede din krop på at skulle sove, når det bliver aften. Dette kan hjælpe dig med at skabe en god døgnrytme selvom du er rejst til en ny tidszone. Får du en god nats søvn og kommer ind i en god rytme, kan det hjælpe dig med at undgå de normale symptomer på jetlag, såsom irritabilitet, søvnmangel, døsighed og desorientering.

  Til toppen

  Hvem er egnet til behandlingen?

  Circadin er et receptpligtigt lægemiddel, og skal derfor altid tages i samråd med en læge. Circadin kan normalt ikke ordineres til nogen, der ikke planlægger en lang-distance tur. Desuden er det ikke en behandling, der passer til dig, hvis du er allergisk overfor et af indholdsstofferne. Desuden kan der være nogle begrænsninger hvis du lider af nyre- eller lever-sygdomme, samt er gravid eller ammer. Du bør altid nævne overfor lægen, hvis du fejler nogle sygdomme eller tager nogen anden form for medicin.

  Til toppen

  Hvordan skal jeg tage Circadin?

  Circadin kommer i en tabletform, der er nem at tage, og indeholder det naturlige hormon kaldet melatonin. Din læge vil ordinere en passende dosis af medicinen, der passer til dig behov. Tabletterne skal tages 1-2 timer inden du skal sove, så hormonet har tid til at virke. Fordi den aktive ingrediens er et naturligt hormon, kan du fortsætte med at tage medicinen i op til 13 uger ad gangen. Det naturlige hormon bør ikke blandes med alkohol, da det undertiden kan forårsage døsighed, hvilket betyder, at du bør undgå at køre bil eller betjene tunge maskiner, hvis du har taget Circadin.

  Til toppen

  Er der nogle bivirkninger?

  Som med al receptpligtig medicin, kan der forekomme bivirkninger ved brug af Circadin, disse er dog normalt milde og de fleste oplever ingen bivirkninger. Nogle af de mere almindelige bivirkninger omfatter: irritabilitet, nervøsitet, tør hud, svimmelhed, træthed, unormal leverfunktion eller ændringer i vægt.

  Sjældne bivirkninger forekommer i omkring en ud af 1.000 patienter og kan omfatte: helvedesild, angina, lavt calcium eller natrium niveauer, uro i benene, sløret syn eller mavebesvær. Oplever du alvorlige eller generende bivirkninger, bør du kontakte en læge.

  Til toppen

  Kan jeg købe Circadin online?

  Ja. Du kan købe Circadin online på euroClinix efter afslutning af en online konsultation med en af vores læger. Du bliver bedt om at udfylde nogle spørgsmål om din helbredsmæssige tilstand, således at lægen kan sikre, at Circadin er en sikker behandling for dig at bruge, og at det passer til de behov, du har. Når din bestilling er godkendt vil din medicin blive afsendt næste morgen fra en af vores registrerede apoteker til din adresse. De fleste kunder vil kunne modtage deres bestilling næste dag, hvis vi har modtaget din bestilling inden kl. 17.

  Til toppen
  Medicinske fakta
  Produktnavn: Circadin mod jetlag
  Aktiv ingrediens: melatonin
  Producent: Lundbeck
  Beskrivelse: Circadin kan afhjælpe jetlag
  Medicinsk status: Fås på recept
  Tages: Oralt
  Form: Tabletter
  Dosis: 2mg
  Målgruppe: Mænd og kvinder over 18 år der lider af jetlag
  Skal tages: 1-2 timer inden du skal sove
  Lægemiddelgruppe: Jetlag behandling
  Indtagelse af alkohol: Frarådes
  Ved amning: Frarådes
  Ved graviditet: Frarådes

  Eventuelle spørgsmål? Har du spørgsmål om vores ydelser, eller har brug for hjælp til bestilling? Vores patientvejledning hjælper dig gerne videre.
  Vi har åbent dagligt fra 10 til 19 på telefon og live chat for at hjælpe dig.

  Live Chat 89 88 59 90

  Indlægssedlen for Circadin mod jetlag opdateres løbende fra Lægemiddelstyrelsen.

  Husk du skal altid jævnføre dig med indlægssedlen i medicinens pakke. euroClinix kan ikke holdes ansvarlig for de oplysninger, der vises.