Champix

Startpakke til dit rygestop og information om priser

Champix har dokumenteret effekt som rygestopmedicin. Med denne behandling får du stærk støtte til at stoppe med at ryge efter 12 uger.

Champix virker ved at reducere abstinenssymptomerne, idet behandlingen påvirker de receptorer i hjernen, som ellers giver rygetrang.

 • Klinisk bevist effekt som hjælp til rygestop
 • Virker ved at nedsætte din trang til at ryge
 • 1 tablet indeholder 0,5 mg eller 1 mg vareniclin
 • Dokumenteret effekt på 12 uger. Godkendt af Sundhedsstyrelsen

Du kan modtage dine tabletter med posten i morgen, hvis du gennemgår vores online konsultation på en hverdag inden kl. 17. Du skal svare på en række spørgsmål, for at lægen kan udskrive din recept, hvis ikke der er nogle hindringer. Herefter vil vores apotek sende din behandling.

 • Bestil inden for 14 timer og 1 minutter for levering torsdag
 • Betal først når du har modtaget behandlingen - Girokort diskret i pakken
  e-mærket

  Champix information

  Champix påvirker de samme dele af hjernen, som nikotin påvirker, når der ryges. Ved at gøre dette formindskes trangen til nikotin. Samtidig bliver nikotin blokeret fra at påvirke hjernen, så det ikke længere er muligt at opnå den tilfredsstillende følelse, der kommer ved rygning. Champix nedsætter derfor langsomt nikotinafhængigheden under behandlingen, og giver dig mulighed for at blive røgfri.

  Rygestop med Champix

  Fra start til slut er Champix en behandling på 12 uger. Du bør forsøge at få så meget støtte som muligt fra familie og venner, da dette vil hjælpe dig med at forblive positiv og engageret, hvilket dermed forøger dine chancer for succes med rygestoppet.

  Angiv en slutdato, før du begynder behandlingen, og begynd med pillerne en uge inden slutdatoen. I denne uge må du stadig ryge, fordi Champix tager lidt tid, før det er fuldt optaget i din krop. Behandlingen indeholder doserne 0,5 mg og 1 mg og skal tages, som beskrevet nedenfor.

  • 1 x 0,5 mg pille om dagen i de første 3 dage, der begynder 1 uge før din slutdato.
  • 2 x 0,5 mg piller om dagen i de næste 4 dage.
  • 2 x 1 mg piller om dagen i de næste 11 uger.

  Det er usandsynligt, at du får brug for mere end et 12 ugers forløb, men hos nogle patienter kan det være nødvendigt at gå en anden vej for at øge chancerne for succes. Mod slutningen af 12-ugers forløbet anbefales det, at du kontakter din læge for at drøfte, hvordan det går med behandlingen. Lægen vil derefter beslutte, om du skal fortsætte med en anden kur, hvis du endnu ikke er røgfri.

  Til toppen

  Det aktive stof Vareniclin

  Champix indeholder stoffet Veraniclin, som er det aktive stof i champix. Vareniclin virker som en partial agonist, hvilket vil sige at det er et middel der binder sig til specifikke receptorer i hjernen. Disse receptorer er dem der fortæller hjernen at der skal gives nydelse ved rygning, da nikotin er et nydelsesmiddel for disse receptorer. Når nikotinen kommer op i hjernen, frigives der fra disse receptorer dopamin, som er et nydelsesstof. Dopaminen giver en følelse af velbehag, og denne følelse holder kun i en kort tid. Så derfor vil din hjerne gerne gentage denne behagelige følelse, ved at fortsætte med at ryge. Ved at binde sig til de receptorer i hjernen, som giver nydelsen af nikotin gør det at nydelsen formindskes og du dermed mindsker din rygetrang.

  Til toppen

  Kan champix købes med recept online?

  For at købe Champix online kan du igennem euroClinix.dk udfylde en online konsultation som vi sender anonymt til en læge som gennemgår din konsultation. Du vil derfor blive bedt om at udfylde dine kontaktoplysninger samt nødvendige lægelige oplysninger, som vores praktiserende læger kræver for at kunne udskrive en recept og ordinere medicinen til dig.

  Hvis du leder efter et sted hvor du kan købe medicin anonymt i Danmark, kan du vælge euroClinix da vi samarbejder med registrerede apoteker og professionelle læger for at kunne tilbyde champix sikkert og anonymt i Danmark.

  Flere steder på nettet er det muligt at købe billig champix, dog skal du passe på når det bliver alt for billigt da det kan være kopi medicin. Kopi medicin har ikke været under de massive undersøgelser, som original medicin kommer under. Det er derfor kun muligt at købe medicin på recept hos os, da din behandling skal godkendes af en læge. Finder du steder hvor det er muligt at købe medicinen uden recept, skal du derfor være forsigtig.

  Hvis lægen udskriver en recept til dig, vil den blive sendt til et af vores apoteker. Apoteket vil indpakke medicinen i en diskret konvolut og sende den med posten eller UPS, efter dit ønske. Vælger du at få din behandling sendt via UPS får du pakken leveret inden for 24 timer fra du har bestil online.

  Behandling, recept og levering inkl. i Champix pris

  Du kan hos euroClinix vælge at få recept på den komplette rygestop behandling eller blot vælge Champix startpakke. Herefter kan du let bestille opfyldning, når det er tid. Champix priser inkluderer rygestop piller, udskrift af recept og levering.

  Til toppen

  Hvilke bivirkninger ved Champix kan forekomme?

  Al receptpligtig medicin har mulige bivirkninger, men ikke alle vil lide under dem. Ved Champix er den mest almindelige bivirkning kvalme. Det er generelt mildt og bør gå over inden for kort tid, og mindre end 3 % af brugerne har stoppet behandlingen på grund af dette. Der kan også forekomme hovedpine, søvnløshed og abnorme drømme, som nogle af de hyppigste bivirkninger. Champix kan øge risikoen for depression, hvilket patienterne skal informeres om. Hvis du oplever bivirkninger, du er bekymret om eller dit humør ændrer sig, skal du kontakte din læge.

  Hvem bør ikke tage behandlingen

  Champix er kun tilgængelig for personer over 18 år. Hvis du har en historie med psykiatriske lidelser såsom depression, eller hvis du lider eller har lidt af epilepsi, har en historie med syg nyrefunktion, er gravid eller ammer, må du ikke tage præparatet.

  Desuden bør du ikke tage medicinen samtidig med Cimetidin mod nyreproblemer, da det kan øge mængden af Vareniclin i blodet.

  Til toppen

  Information om Champix pakker og pris

  Her kan du se pris og indhold i den komplette behandling

  At stoppe med at ryge tager med Champix normalt 12 uger. Dette er den periode, det tager at blive fri for abstinenser og slippe af med nikotintrangen. Lægemiddel er derfor beregnet til at blive brugt i 12 uger.

  Behandling Anvendes Indeholder Pris Vælg alternativ
  Komplet behandling (startpakke + medicin i 10 uger) 12 uger 11 st. piller á 0.5mg + 140 st. piller á 1mg 3270 kr. Bestil her


  Her kan du se pris og indhold i Champix startpakke

  Startpakken indeholder Champix (0,5 mg) hvilket gør at kroppen har mulighed for at vænne sig til medicinen. Startpakken indeholder også en stærkere variant (1 mg), der skal tages efter en uge. Champix startpakken skal tages de første to uger, og er det første skridt i en 12-ugers behandling.

  Behandlinger Anvendes Indeholder Pris Vælg alternativ
  Startpakke 2 uger 11st. piller á 0.5mg + 14 st. piller á 1mg 735 kr. Bestil her


  Her kan du se priser og indholdet i opfyldningspakkerne

  Opfyldning indeholder champix (1mg) som man fortsætter med at bruge efter startpakken er færdiggjort.

  Behandlinger Anvendes Indeholder Pris Vælg alternativ
  4 Ugers opfyldning 4 Uger 56 st. piller á 1mg 1400 kr. Bestil her
  8 Ugers opfyldning 8 Uger 112 st. piller á 1mg 2465 kr. Bestil her

  Medicinske fakta
  Produktnavn: Champix
  Aktiv ingrediens: Vareniclin
  Producent: Pfizer
  Beskrivelse: Champix nedsætter din trang til at ryge efter 12 uger
  Medicinsk status: Fås på recept
  Tages: Oralt
  Form: Tabletter
  Dosis: 0.5 mg eller 1 mg vareniclin
  Målgruppe: Mænd og kvinder over 18 år, som ønsker at stoppe med at ryge
  Skal tages: 1 x 0,5 mg pille om dagen i de første 3 dage, der begynder 1 uge før din slutdato. 2 x 0,5 mg piller om dagen i de næste 4 dage. 2 x 1 mg piller om dagen i de næste 11 uger
  Lægemiddelgruppe: Rygestoppille
  Indtagelse af alkohol: Ingen påvirkning
  Ved amning: Frarådes. Spørg din læge
  Ved graviditet: Frarådes. Spørg din læge

  Eventuelle spørgsmål? Har du spørgsmål om vores ydelser, eller har brug for hjælp til bestilling? Vores patientvejledning hjælper dig gerne videre.
  Vi har åbent dagligt fra 10 til 19 på telefon og live chat for at hjælpe dig.

  Live Chat 89 88 59 90

  Indlægssedlen for Champix opdateres løbende fra Lægemiddelstyrelsen.

  Husk du skal altid jævnføre dig med indlægssedlen i medicinens pakke. euroClinix kan ikke holdes ansvarlig for de oplysninger, der vises.

  Seneste anmeldelser af Champix Har fået 4.5/5 baseret på 10 uafhængige anmeldelser fra Feefo (See all euroClinix anmeldelser).
  Enestående
  Champix
  Produktanmeldelse: hurtig diskret levering
  Serviceanmeldelse: hurtig levering
  Læs mere
  Enestående
  Champix
  Produktanmeldelse: Pakken var her dagen efter.
  Serviceanmeldelse: Pakken var her dagen efter.
  Læs mere
  Meget godt
  Champix
  Produktanmeldelse: Ok
  Serviceanmeldelse: Ok
  Læs mere
  Meget godt
  Champix
  Produktanmeldelse: Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener
  Serviceanmeldelse: Det går lynhurtigt.
  Læs mere
  Meget godt
  Champix
  Produktanmeldelse: God
  Serviceanmeldelse: Jeg er bestemt ikke imponeret, jeg synes at der er nogle dårlige beskrivelser af nogle af je..
  Læs mere
  Feefo