Pfizere-mærket

Champix

Den mest succesfulde rygestop medicin til rådighed, med Champix kan du forvente at stoppe med at ryge efter blot 12 uger.

Champix virker ved at reducere abstinenssymptomer og trang ved at påvirke de dele af hjernen, der producerer trang.

 • Klinisk vist sig at være den mest succesfulde rygestop metode til rådighed
 • Forhindrer dig i at føle abstinenser fra ikke at ryge
 • Fjerner nydelsen fra en cigaret, hvis du ryger
 • Godkendt af Sundhedsstyrelsen for sin dokumenterede effekt på 12 uger
Dag-til-dag levering inkluderet
Ingen forudgående recept påkrævet

Hvad er fordelen med Champix?

Champix påvirker de samme dele af hjernen, som nikotin påvirker, når der ryges. Ved at gøre dette formindskes trangen til nikotin. Samtidig bliver nikotin blokeret fra at påvirke hjernen, så det ikke længere er muligt at opnå den tilfredsstillende følelse, der kommer ved rygning. Champix nedsætter derfor langsomt nikotinafhængigheden under behandlingen, og giver dig mulighed for at blive røgfri.

Hvordan tager jeg behandlingen?

Fra start til slut er Champix en behandling på kun 12 uger. Du bør forsøge at få så meget støtte som muligt fra familie og venner, da dette vil hjælpe dig med at forblive positiv og engageret og forøge dine chancer for succes med rygestoppet. Du kan dog forvente at stoppe med at ryge efter en behandling med Champix.

Angiv en slutdato, før du begynder behandlingen, og begynd med pillerne en uge inden slutdatoen. I denne uge må du stadig ryge, fordi Champix tager lidt tid, før det er fuldt optaget i din krop. Behandlingen indeholder doserne 0,5 mg og 1 mg og skal tages, som beskrevet nedenfor.

 • 1 x 0,5 mg pille om dagen i de første 3 dage, der begynder 1 uge før din slutdato.
 • 2 x 0,5 mg piller om dagen i de næste 4 dage.
 • 2 x 1 mg piller om dagen i de næste 11 uger.

Det er usandsynligt, at du får brug for mere end et 12 ugers forløb, men hos nogle patienter kan det være nødvendigt at gå en anden vej for at øge chancerne for succes. Mod slutningen af 12-ugers forløbet anbefales det, at du kontakter din læge for at drøfte, hvordan det går med behandlingen. Lægen vil derefter beslutte, om du skal fortsætte med en anden kur, hvis du endnu ikke er røgfri.

Hvad er bivirkningerne ved Champix der forekomme?

Al receptpligtig medicin har mulige bivirkninger, men ikke alle vil lide under dem. Ved Champix er den mest almindelige bivirkning kvalme. Det er generelt mildt og bør gå over inden for kort tid, og mindre end 3 % af brugerne har stoppet behandlingen på grund af dette. Der kan også forekomme hovedpine, søvnløshed og abnorme drømme, som nogle af de hyppigste bivirkninger. Champix kan øge risikoen for depression, hvilket patienterne skal informeres om. Hvis du oplever bivirkninger, du er bekymret om eller dit humør ændrer sig, skal du kontakte din læge.

Hvem bør ikke tage lægemidlet?

Champix er kun tilgængelig for personer over 18 år. Hvis du har en historie med psykiatriske lidelser såsom depression, eller hvis du lider eller har lidt af epilepsi, har en historie med syg nyrefunktion, er gravid eller ammer, må du ikke tage præparatet.

Desuden bør du ikke tage medicinen samtidig med Cimetidin mod nyreproblemer, da det kan øge mængden af Vareniclin i blodet.

Hvordan kan jeg købe Champix?

For at købe Champix online skal du klikke på køb nu ved siden af den behandling, du er interesseret i. Derefter vil du blive bedt om at udfylde dine kontaktoplysninger. Når dette er gjort, skal du udfylde de nødvendige lægelige oplysninger, som vores praktiserende læger kræver for at kunne udskrive og ordinere præparatet til dig. Vores praktisrende læger vil aldrig udskrive en recept, hvis sikkerheden for patienten ikke kan garanteres.

Hvis lægen udskriver en recept til dig, vil den blive sendt til et af vores apoteker. Apoteket vil indpakke medicinen i en diskret konvolut og sende den med posten eller UPS, efter dit ønske. Du vil modtage pakken direkte ved døren indenfor 24 timer, hvis du bestiller før kl. 16.00.

Kan jeg købe behandlingen hos euroClinix.dk?

euroClinix har været på det europæiske marked siden 2004, og vores tjenester tilbydes i hele Europa. Vi samarbejder med registrerede apoteker og professionelle læger for at kunne tilbyde original medicin.

euroClinix har over 20.000 patienter hvert år, hvilket gør os til den største online klinik i Europa. Vi specialiserer os i livsstilsprodukter, og har erfarende patientvejledere, der er klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 10-19. Vi er her for dig, før du køber, under bestillingsprocessen, under behandlingsforløbet og efterfølgende.

Bram Borns Dr Brons

"Langt de fleste danskere oplever et rygestop med Champix. Er du ryger, er det den rette behandling for dig."Original medicin

Her på euroClinix, er din sikkerhed vores højeste prioritet. Derfor er vi e-mærket og godkendt af e-handelsfonden som en sikker onlineklinik. Vi leverer kun behandlinger med originale lægemidler, udleveret af vores registrerede apoteker. Husk at passe på hjemmesider, der tilbyder dig uoriginale eller generiske lægemidler.

General Pharmaceutical Council (GPhC)pfizer-champix
 • Originale lægemidler
 • E-mærket onlineklinik
 • Ordineret af egne praktiserende læger
 • Afsendt fra et autoriseret apotek

Indlægssedlen for Champix opdateres løbende fra Lægemiddelstyrelsen.

Husk du skal altid jævnføre dig med indlægssedlen i medicinens pakke. euroClinix kan ikke holdes ansvarlig for de oplysninger, der vises.